BLAUW is het marketing- & communicatiebureau van Sander Mattheijssen, een inspirerende en motiverende denker en doener. Vanaf 1 januari 2007 werk ik voor uiteenlopende opdrachtgevers. Het liefste als sparringpartner op het gebied van communicatie & marketing voor organisaties voor organisaties die zelf geen deskundigheid in huis hebben of die even extra ondersteuning nodig hebben.

Samen een lange termijn relatie opbouwen en de organisatie ondersteunen -met denken en doen- op de vakgebieden marketing en communicatie. Dit kan al met aantal uren per week of maand (outsourcing van uw communicatie- en marketing). Wellicht ook interessant voor uw organisatie, bedrijf of instelling?

Neem contact op voor een kennismaking!

Opdrachtgevers zijn voornamelijk:
Organisaties die zelf geen deskundigheid in huis hebben op het gebied van marketing en/of communicatie of die even extra ondersteuning nodig hebben.


BLAUW staat voor:
‘BLAUW’ is Sander Mattheijssen (bachelor of communication / Nima C, strategische marketing op master niveau). Door de ambitie en gedrevenheid zit in de aard een creatieve duizendpoot te zijn op communicatie- en marketinggebied. Service, kwaliteit, ontzorgen en afspraak=afspraak staan hoog in het vaandel bij denker en doener Sander.


Kernwaarden:

Integriteit
Kwaliteit
Plezier
Service
Afspraak=afspraak
Hands on / no-nonsens
Lange termijn relatie

Propositie:
Sander Mattheijssen… Sparringpartner op het gebied van communicatie & marketing voor organisaties die zelf geen deskundigheid in huis hebben (op het gebied van communicatie en marketing) of die even extra ondersteuning nodig hebben.

Opleidingen:
NIMA C, Strategische marketing (2017 – 2019)
SRM opleidingen, Marketing (2011 – 2011)
Fontys Hogescholen, Bachelor of Communication (2002 – 2006)

Trainingen / cursussen:
NIMA-B Essentials (2017)
Cursus Webtools (2013)
Training Professioneel Projectmanagement (2013)
Training A3 methodiek (2012)
Training Markgericht werken (2012)
Training ontwikkeling beleidsplan en marketingplan (2011)
Training Verandermanagement (2010)
Cursus Klantcontact (2009)
Cursus CRM (Klantrelatiemanagement) (2008)

Onderscheiding:
Waarderingsonderscheiding gemeente Venlo uitgereikt door burgemeester Antoin Scholten op zondag 18 mei 2014 voor de grote verdiensten voor het culturele leven in de gemeente Venlo.

Lees hier:
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Disclaimer