Sander Mathijssen heeft een hands-on mentaliteit. Hij schakelt snel, heeft creatieve ideeën en denkt uitstekend mee. Sander is een plezierige persoonlijkheid en een gedreven ondernemer.

Hay Wilders
Directeur ’t Raodhoes

Een zeer betrokken organisatie die oprechte aandacht heeft voor de mens en de kwaliteit van de communicatie. Creatief en inspirerend.

Yvonne van Mierlo
Voormalig wethouder Helmond

 

 

In opdracht van de gemeente Venlo heeft BLAUW communicatie de organisatie van ‘Gein op het Wilhelminaplein’ mogen uitvoeren. Dit was het openingsweekend van het heringericht centrumgebied Tegelen. Naast een uitgekiend communicatieplan, wat heeft geleid tot een maximale publieke opkomst, was de organisatie van het weekend zelf ook in vertrouwde handen.

Na afloop heb ik enkel positieve reacties ontvangen over de goede organisatie en perfecte voorbereiding. Sander Mattheijssen heeft ook het idee voor het openingsweekend aangedragen en uitgewerkt.

Door zijn breed netwerk weet Sander Mattheijsen binnen afzienbare tijd resultaat te boeken en de juiste mensen om zich heen te verzamelen om zaken kwalitatief goed op te pakken. Hij gaat daarbij uitdagingen niet uit de weg. Het resultaat telt, niet de makkelijkste weg. Problemen worden tijdig gesignaleerd en in goed overleg met de opdrachtgever adequaat aangepakt.

BLAUW (Sander Mattheijssen) staat voor een pragmatische benadering, hands-on, prima communicatie, doorzettingsvermogen en een hoge kwaliteit. Door de no-nonsensmentaliteit weet je wat je van BLAUW kunt verwachten.

Ivo Gerits
Projectleider gemeente Venlo

 

Sander Mattheijssen adviseert en ondersteunt het Blariacumcollege sinds december 2010 bij de PR- en communicatieactiviteiten. Hij is creatief, vernieuwend, enthousiast, kritisch en werkt zaken goed af. Hij signaleert op de juiste momenten nieuwsfeiten binnen onze school, die voor ons vanzelfsprekend zijn. Het is dan ook logisch dat Sander voor het Blariacumcollege de persberichten maakt en advertorials opstelt. Tevens geeft hij interne handboeken lay-out technisch vorm en doet hij redactiewerk. Blariacum TV heeft hij geïntroduceerd en mee ontwikkeld. Ook heeft hij een belangrijke bijdrage geleverd aan de inhoudelijke ontwikkeling van onze website.

Kortom BLAUW communicatie is thuis op vele terreinen van communicatie en naast de uitstekende kwaliteit die Sander Mattheijssen levert maakt hij zijn toezeggingen waar.

Drs. A.R Sipkens rm
Voormalig Campus directeur van het Blariacumcollege