Aan het werk voor u

Samen een lange termijn relatie opbouwen en de organisatie ondersteunen -met denken en doen- op de vakgebieden marketing en communicatie. Dit kan al met aantal uren per week of maand. Wellicht ook interessant voor uw organisatie of bedrijf?

Sander als vaste sparringpartner voor de outsourcing van uw communicatie en marketing!

Sander als communicatieprofessional (bachelor of communication)
U wilt dat uw (creatieve) campagne goed wordt ontwikkeld en uitgevoerd? U heeft een inhoudelijk advies nodig? U wilt een prettig lezende tekst? U bent op zoek naar een presentator? Of heeft u vragen inzake uw interne of externe communicatie? BLAUW is dan uw juiste partner. Ik denk en werk graag met u mee. Ook aan uw andere communicatievraagstukken! Contact

 

Sander als marketeer (Nima C)
In het voorjaar van 2017 ben ik begonnen aan een van de beste marketingopleidingen van Nederland: Nima C. Deze strategische marketing opleiding op master niveau maakt van mij, naast communicatieprofessional (bachelor of communication), ook een erkende strategische marketeer. De theorietoets heb ik inmiddels met een 7,8 gehaald.
In 2011 heb ik al een marketing opleiding gevolgd bij SRM opleidingen in Amsterdam. Deze werd afgerond met een cijfer 8.

 

Sander als organisator
Organiseren en communiceren zijn twee aspecten die dicht bij elkaar liggen en eigenlijk onafscheidelijk zijn. Sander Mattheijssen heeft in het verleden veel organisatorische ervaring opgedaan. Voor diverse organisaties zijn er grote en kleine projecten georganiseerd. Zie het als een extra medewerker die op afstand werkt, maar dicht bij u staat. BLAUW kan ook uw evenement organiseren. Informeer naar de mogelijkheden!

 

Sander als adviseur
U bent zoveel met uw bedrijf bezig dat het soms wel eens goed kan zijn om een externe partij in te schakelen. Sander Mattheijssen kan u met zijn ervaring en kennis adviseren over uw communicatie en marketingvraagstukken of u een (creatief) idee aanreiken. Vanzelfsprekend wordt er bij iedere opdracht meegedacht met de klant. Neem vrijblijvend contact op.

 

Sander als presentator
Praten is een belangrijk onderdeel van het communicatieproces. Persoonlijk contact is de beste en meest effectieve vorm van communicatie. Er zijn vanzelfsprekend redenen genoeg te bedenken waarom mondelinge communicatie niet altijd mogelijk is. Toch is BLAUW een grote voorstander van deze vorm van communiceren. Huur Sander Mattheijssen in als presentator, gespreksleider, dagvoorzitter, verslaggever of mediatrainer of om een lezing te geven over carnaval (Hét Carnavalsboek).

 

Sander als schrijver
Sander Mattheijssen wordt door bedrijven regelmatig ingehuurd om schrijfopdrachten uit te voeren. Volgens de opdrachtgevers heb ik mij een prettige, leesbare schrijfstijl eigen gemaakt. Een schrijfstijl die mensen aanspreekt. Sinds 1 januari 2007 heb ik voor diverse bedrijven en organisaties de ‘pen’ ter hand mogen nemen… misschien in de toekomst ook voor u?

 

Neem contact op voor een kennismakingsgesprek!