Aan het werk voor u

Samen een lange termijn relatie opbouwen en de organisatie ondersteunen -met denken en doen- op de vakgebieden marketing en communicatie. Dit kan al met aantal uren per week of maand. Wellicht ook interessant voor uw organisatie of bedrijf?

Sander als sparringpartner voor de outsourcing van uw communicatie en marketing!

Als communicatieprofessional (bachelor of communication)
U wilt dat uw (creatieve) campagne goed wordt ontwikkeld en uitgevoerd? U heeft een inhoudelijk advies nodig? U wilt een prettig lezende tekst? U bent op zoek naar een presentator? Of heeft u vragen inzake uw interne of externe communicatie? Sander Mattheijssen is dan uw juiste partner.

Als marketeer (Nima C)
In het voorjaar van 2017 ben ik begonnen aan een van de beste marketingopleidingen van Nederland: Nima C. Door deze opleiding op master niveau ben ik sinds 25-09-2019 een gediplomeerde strategische marketeer.

Als organisator
Organiseren en communiceren zijn twee aspecten die dicht bij elkaar liggen. Voor diverse organisaties zijn er grote en kleine projecten georganiseerd. Zie het als een extra medewerker die op afstand werkt, maar dicht bij u staat. BLAUW kan ook uw evenement organiseren.

Als adviseur
U bent zoveel met uw bedrijf bezig dat het soms wel eens goed kan zijn om een externe partij in te schakelen. Sander Mattheijssen kan u met zijn ervaring en kennis adviseren over uw communicatie en marketingvraagstukken of u een (creatief) idee aanreiken. 

Als presentator/gespreksleider
Persoonlijk contact is de beste en meest effectieve vorm van communicatie. Huur Sander Mattheijssen in als presentator, gespreksleider, dagvoorzitter, verslaggever, mediatrainer of om een lezing te geven over carnaval (Hét Carnavalsboek).

Als schrijver
Sander Mattheijssen wordt door organisaties regelmatig ingehuurd om schrijfopdrachten uit te voeren. Volgens opdrachtgevers heb ik een prettige en leesbare schrijfstijl. 

Ik ben als gastdocent actief bij Fontys Hogeschool Communicatie in Eindhoven.

Sinds maart 2019 ben ik als centrummanager actief in en voor de gemeente Beesel.

Neem contact op voor een kennismakingsgesprek!